Support

Support-forum er fjernet igen, da det blev meget arbejdskrævende at fjerne spam. Du er altid meget velkommen til at sende en mail eller ringe med spørgsmål.

11.04.16, Afasi-assistent Pro: Der er desvære udsendt der'er, hvor der en fejl i programmet til at lave usb-nøgler til hjemmetræning. Det betyder, at usb-nøglen ikke bliver fundet af programmet, hvis den er tom. Man kan hente denne rettelse: www.cognisoft.info/aa/elev_disk.zip. Pak den ud og flyt filen elev_disk.exe ind og erstat den eksisterende i c:\Programmer (x86)\Afasi-assistent (kræver adminstrator rettigheder). Send en mail og få en ny cd, hvis du har problemet.

12.09.14, Windows 8 og 8.1: Afasi-assistent benytter sig af menu-strukturen i Windows startmenu. Da Microsoft har fjernet denne i Windows 8 og 8.1, anbefales det at installere en alternativ startmenu, fx den gratis Classic Shell, som kan downloades fra www.classicshell.net. Heldigvis er menustrukturen kommet tilbage i Windows 10, så der behøver man ikke gøre noget for at få menu-strukturen frem.

26.08.11, COGNIsoft-I: Der er en fejl i Figur-kopi i version 5.0.5. Den er rettet i version 5.0.5.2. Send en mail, hvis du har behov for en opdatering.

20.12.09, COGNIsoft-I: Programmet er nu kommet i version 5.0. Der er især forbedringer af Figur-kopi, hvor man nu selv kan redigere figurer, som også kan have forskellige antal "fliser". Den korte hjælp kan nu vises ved starten af ale træningsprogrammer, så man får en vejledning til programmet, før man starter.