Cognisoft ApS

COGNIsoft-I


Jeg opdaterer ikke længere COGNIsoft-I. Det fungerer dog fint med Windows 10 og kan fortsat købes til download fra 2CheckOut . Det kan ikke anvendes med Mac, iPad eller Android. De 12 træningsprogrammer i COGNIsoft-I kan på forskellig måde indstilles i sværhedsgrad, så de kan anvendes ved både lette og svære kognitive udfordringer, men de tilpasser ikke automatisk sværhedsgraden ud fra brugerens resultater. Det er bedst, hvis en neuropsykolog eller ergoteraput har udvalgt de relevante træningsprogrammer og indstillet dem i sværhedsgrad til brugeren.

Desværre gør Windows det besværligt at installere programmer, som ikke bliver solgt i millioner - ved installation gives advarsler, som om det var ondsindet software - som man aktivt skal ignorere for at installere.

En demo med begrænsede funktioner kan downloades her. Prøv at installere demo'en først, hvis du påtænker et køb, så du er sikker på at kunne installere.

Et moderne alterantiv til COGNIsoft-I, hvor terapeuter kan administrere brugere over nettet, er Professionel Hjernetræning.

Brugervejledninger til COGNIsoft-I (pdf):